Restaurant Antaviana de Figueres

Som mereixedors del distintiu de Restaurant Km0 i del moviment Slow Food, que defineix plenament la nostra cuina.

Pots descarregar-te la carta de vins Vins.

  • Terrina de foie gras amb tòfona negra
  • Anxoves amb pa amb tomata (6 filets)
  • Sardines escabetxades (3 peces)
  • Calamars de Cap de Creus a la romana
  • Truita de bacallà, porro i alls tendres
  • Pop “a feira” o a la brasa
  • Croquetes de pernil (8 peces)
  • Peu de porc desossat farcit de ceps i botifarra negra
  • Cargols bovers amb salsa
  • Cap, pota i tripa de vedella
  • Carpaccio de foie gras amb tòfona d'estiu
  • Pernil Ibèric de gla, D.O. Guijuelo (80g)
  • Ou cuit a baixa temperatura, amb tòfona d'estiu (4g)
  • Tempura de verdures d'estiu
  • Ostres galegues
  • Cloïsses de Carril vives o a la planxa
  • Cloïsses a la marinera (8 peces)
  • Navalles a la planxa (4 peces)
  • Vieires amb rossinyols
  • Gambes de Roses mitjanes (100g)
  • Espardenyes a la planxa
  • Cocotxes de bacallà al pil-pil
  • Bacallà a la musselina d'alls
  • Suprema de Corvall amb cítrics o a la Donostiarra
  • Steak tartare de bou Charolais
  • Filet de bou amb foie, i salsa de múrgoles
  • Espatlla de xai lletó del Mas Marcè, cuita a baixa temperatura
  • Cuixa de xai lletó desossada, cuita a baixa temperatura
  • Cua de bou desossada, farcida de moll d'os
  • Pa cuit amb forn de llenya a Fortià
  • VACA, OVELLA, CABRA
    • Assortiment de 3 formatges
    • Assortiment de 6 formatges
  • VACA
    • BLAU DEL JUTGLAR. Llet crua. Olost. Osona
    • BOTÁS. Llet crua. Ger. Cerdanya
    • EL PUT de le Bolut. Llet crua. Galliners. Pla de l'Estany
    • FERMIÓ. Llet crua. St. Martí de Llèmena. Gironès
    • GEBRAT D'OBAGA. Llet crua. Adrall. Alt Urgell
    • MONTREIX. Llet crua. Olost. Osona
    • PUJOL ORRA. Llet crua. Les Llosses. Ripollès
    • PUJOL ORRA amb herbes. Llet crua. Les Llosses. Ripollès
  • OVELLA
    • CASA MATEU TOU. Llet crua. Surp. Pallars Sobirà.
    • CRISEMBERT CENDRAT. Llet crua. Palau d'Anglesola. Pla d'Urgell
    • MANTXEGO amb romaní. Llet pasteuritzada. El Toboso. Manxa
    • PANICAL BLANC. Llet crua. Taüll. Alta Ribagorça
    • PUIT RÚSTIC. Llet crua. St. Llorenç'de Morunys. Solsonès
    • VILADEMAGER SERRAT. Llet crua. La Llacuna. Anoia.
  • CABRA
    • CUIROL RODÒ. Llet crua. La Nou de Berguedà
    • CUIROL RULL CENDRAT. Llet crua. La Nou de Berguedà
    • LA CALMA. Llet crua. Can Gorgs. Montseny
    • MINER D'ESPINELVES. Llet crua. Espinelves. Osona
  • Illes flotants
  • Caipirinha al plat
  • Gin tonic al plat
  • Pastis cruixent de xocolates, amb sorbet de mandarina
  • Tatin de poma amb gelat de flam
  • Tauler groc i blanc (flamet i iogur d'ovella Ripollesa)
  • Pa amb oli i xocolata
  • Maduixes del Mas Bertrà amb lemon curd