Restaurant Antaviana de Figueres

Som mereixedors del distintiu de Restaurant Km0 i del moviment Slow Food, que defineix plenament la nostra cuina.

Pots descarregar-te la carta de vins Vins.

  • Terrina de foie gras amb tòfona negra d'hivern
  • Amanida de l'hort, amb burrata (formatge fresc)
  • Amanida de bacallà esqueixat, bolets, pernil i all
  • Calamar de potera de Cap de Creus, amb vegetals i bolets
  • Ou de pagès cuit a baixa temperatura, parmentier i tòfona d'hivern
  • Pebrots de Padrón
  • Cargols bovers a la Catalana
  • Sepionets de Costa amb carxofes i ceba confitada
  • Múrgoles amb salsa de foie gras
  • Rap amb camagrocs
  • Carpaccio de foie gras amb tòfona d'hivern
  • Pernil Ibèric de gla, D.O. Extremadura (80g)
  • Anxoves (6 filets)
  • Sardines escabetxades (3 peces)
  • Tempura de verdures de temporada
  • Calamars de Costa a la romana
  • Truita de bacallà, porro i alls tendres
  • Pop "a feira" o a la brasa
  • Seitó fregit
  • Croquetes de pernil (8 peces)
  • Ostres Gillardeau
  • Vieires amb rossinyols
  • Gambes fresques de Roses a pes
  • Espardenyes a la planxa
  • Bacallà a la musselina d'alls
  • Suprema de Corvall salvatge, amb salsa de cítrics o a la Donostiarra
  • Cocotxes de bacallà al pil-pil
  • Steak tartare de bou Charolais
  • Filet de bou amb foie, salsa de ceps i tòfona negra
  • Espatlla de xai lletó del Mas Marcè, cuita a baixa temperatura
  • Cuixa de xai lletó desossada, cuita a baixa temperatura
  • Pa cuit amb forn de llenya a Terrades
  • Pa torrat amb tomata
  • Assortiment de 3 formatges
  • Assortiment de 6 formatges
  • VACA
    • BOTÁS. Ger. Cerdanya
    • MONTREIX. Olost de Lluçanès, Osona.
    • BLAU DE JUTGLAR. Olost de Lluçanès, Osona.
    • COMTÉ. Jura, França.
  • OVELLA
    • CASA MATEU TOU. Surp, Pallars Sobirà.
    • VILADEMÀGER. La Llacuna, Anoia.
    • CREMÓS DE GIRUL. Girul, Cerdanya.
    • PECORINO AL TARTUFO. Castiglion Fiorentino, Arezzo.
  • CABRA
    • BAUMA GARROTXA. Borreda, Berguedà.
    • MINER D'ESPINELVES. Espinelves, Osona.
  • OVELLA / CABRA
    • XAICABRÉ. Girul, Cerdanya.
  • Illes flotants
  • Caipirinha al plat
  • Gin tonic al plat
  • Pastis cruixent de xocolates, amb sorbet de mandarina
  • Tatin de poma amb gelat de flam
  • Tauler groc i blanc (flamet i iogur d'ovella Ripollesa)
  • Pa amb oli i xocolata
  • Baba al rom
  • Brownie de xocolata