Restaurant Antaviana de Figueres

Som mereixedors del distintiu de Restaurant Km0 i del moviment Slow Food, que defineix plenament la nostra cuina.

Pots descarregar-te la carta de vins Vins.

  • Terrina de foie gras 12,00 €
  • Amanida de l'hort, amb burrata (formatge fresc) 10,00 €
  • Amanida de tomata cor de bou i ventresca de bonítol 12,00 €
  • Calamar de potera de Cap de Creus, amb vegetals i bolets 16,00 €
  • Ou de pagès cuit a baixa temperatura, parmentier i tòfona d'hivern 10,00 €
  • Pebrots de Padrón 5,00 €
  • Cargols bovers a la Catalana 8,00 €
  • Sepionets de Costa amb carxofes i ceba confitada 16,00 €
  • Arròs cremós de camagrocs i tòfona d'hivern 19,00 €
  • Hummus de cigrons amb sardina fumada i crudités 9,00 €
  • Carpaccio de foie gras 15,00 €
  • carpaccio de foie grasamb tòfona d'hivern(3 g ) 21,00€
  • Pernil Ibèric de gla, D.O. Extremadura (80g) 20,00 €
  • Anxoves (6 filets) 10,00 €
  • Sardines escabetxades (3/4 peces) 7,00 €
  • Tempura de verdures de temporada 12,00 €
  • Calamars de Costa a la romana 12,00 €
  • Truita de bacallà, porro i alls tendres 8,00 €
  • Pop "a feira" 14,00 €
  • Seitó fregit 8,50 €
  • Croquetes de pernil (8 peces) 10,00 €
  • Ostres Gillardeau 4,00 € unitat
  • Vieires amb bolets i vegetals 14,00 €
  • Gambes fresques de Roses a pes 18,00€ (100g)
  • Bacallà a la mussolina d'alls 19,00€
  • Suprema de Corvall salvatge, amb salsa de cítrics o a la Donostiarra 23,00 €
  • Cocotxes de bacallà al pil-pil 19,00 €
  • Steak tartare de bou Charolais 16,50 €
  • Filet de bou amb foie, salsa de ceps 22,00 €
  • Cuixa de xai lletó desossada, cuita a baixa temperatura 18,50 €
  • Pa cuit amb forn de llenya a Terrades 1,50 €
  • Pa torrat amb tomata 2,50 €
  • Assortiment de 3 formatges 9,00 €
  • Assortiment de 6 formatges 17,00 €
  • VACA
    • BOTÁS. Ger. Cerdanya
    • MONTREIX. Olost de Lluçanès, Osona.
    • BLAU DE JUTGLAR. Olost de Lluçanès, Osona.
    • COMTÉ. Jura, França.
  • OVELLA
    • CASA MATEU TOU. Surp, Pallars Sobirà.
    • VILADEMÀGER. La Llacuna, Anoia.
    • CREMÓS DE GIRUL. Girul, Cerdanya.
    • PECORINO AL TARTUFO. Castiglion Fiorentino, Arezzo.
  • CABRA
    • BAUMA GARROTXA. Borreda, Berguedà.
    • MINER D'ESPINELVES. Espinelves, Osona.
  • OVELLA / CABRA
    • XAICABRÉ. Girul, Cerdanya.
  • Illes flotants(crema anglesa i merenga) 7,00 €
  • Peres al vi vermell i el seu gelat 7,00 €
  • Pastis cruixent de xocolates, amb sorbet de mandarina 7,00 €
  • Tatin de poma amb gelat de flam 7,00 €
  • Tauler groc i blanc (flamet i iogur d'ovella Ripollesa) 7,00 €
  • Pa amb oli i xocolata 7,00€
  • Baba al rom 7,00 €
  • Brownie de xocolata 7,00 €
  • Gelats italians artesans,de Sandro Desii 6,00 €